Elsker du kinesiske møbler, indiske møbler, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og design, så er Klüver Dehli Interiør lige butikken for dig.

Med over 12 års erfaring, og passion for deres livsværk, tilbyder de altid professionel service og de hjælper tit kunderne med indretning, og det gøres altid med et smil på læben. De har evnen til at spotte trends, tips og ideer, længe før andre og det ses tydeligt når man træder ind i butikken.

Som tidligere nævnt, har de eksisteret i over 12 år, og består i dag af en stor eksklusiv butik og showroom på 325 m2 på Gammel Kongevej 100 og har yderligere et fjernlager.

Lige nu kan du glæde dig ekstra meget, for i dag, fredag d. 18 maj, kommer der en container hjem fra Kina, med en masse fantastiske krukker, kurve, sofaborde, konsoller, skabe og meget mere.

Dit Frederiksberg var på besøg, så du kan allerede smugekigge lidt med her. Men skal du virkelig have en på ‘opleveren’ og forkæle dig selv og dit hjem, så er det bare afsted til butikken. Der er så mange #MUSTHAVES.

Vil du vide mere, så kan du altid følge med på deres facebookside her eller læse mere på deres hjemmeside. Så er du godt igang.