ENAMEL Copenhagen er en rigtig lille fin butik hvor du kan finde de nyeste trend inde for smykkeverden, du kan finde den helt rigtige gave til hende eller du kan blive inspireret til selv at lave dine egne smykker.

Dit Frederiksberg var på besøg i butikken og blev mødt af den søde ekspedient Emilie Van de Ven der har været ansat i ENAMEL Copenhagen i snart 3 år. Hun elsker kundekontakten og at hjælpe kunderne så de får en god oplevelse, og derved får lyst til at komme igen.

Overalt i butikken ligger der forskellige smykker til enhver smag og stil – halskæder, ringe, armbånd – og priserne er bestemt overkommelige, men der findes også en lille afdeling i butikken med alt hvad du skal bruge af materieler til dine egne smykkedesign. Butikken har også et hav af forskellige og sjove perler eller sten i alle regnbuens farver der ligeledes kan indgå i dit eget design.

ENAMEL har eksisteret i 10 år og hed tidligere 1000 og en perle – nu har butikken taget navneforandring og ejeren Marie Rantzau har netop lanceret hendes nye lækre sommer smykke kollektion for 2018. Du kan se hele kollektionen og blive inspireret til dit næste køb på hjemmesiden her. Du kan også få de sidste nye opdateringer og nyheder på Facebook her.  Eller du kan selvfølgelig også kigge forbi butikken på Gammel kongevej 105.