Lige nu er tiden inde til at skifte ud i garderoben, luk op for forår, farve, mønstre og feminine snit. Avec har netop fået den nye forårskollektion hjem, og sikke en kollektion. 

Avec sælger tøj i højeste kvalitet og fører mærker fra Frankrig, Belgien, Holland, Spanien, Italien, Sverige, Tyskland og Danmark, og de besøger altid de udenlandske modemesser for at kunne tilbyde et unikt udvalg af tøj til kunderne, og som man ikke finder i andre butikker.

Hos Avec kan du få gode råd og vejledning til lige nøjagtigt de farver og former der passer til dig og din figur, Diana fortalte, at de ofte vejleder kvinder der er i tvivl om tøjsammensætning, hvad sidder pænt eller “kan jeg godt det?”. Diana fortæller videre, at hun ville ønske, at danske kvinder var lidt mere modige når det kommer til farver – vi har en tendens til at vælge de sikre farver og det kan godt blive kedeligt i længden, man skal vove lidt engangimellem også i sin garderobe.

Dit Frederiksberg var på besøg og blev virkelig inspireret til at få lidt af det sorte ud af klædeskabet og få lidt af det kulørte ind i, så kig Avec på Gammel Kongevej 80.

Du kan også følge butikken på facebook lige her. Hvis du ikke kan vente med at shoppe kan du gå på hjemmesiden her og se kollektionen.