Den første lørdag i hver måned har du mulighed for at komme forbi Café Ipanema som er en lille hyggelig brasiliansk café og restaurant – her kan du opleve Lumiha’s meget smukke og unikke håndlavede smykker i brasiliansk moderne design. 

Smykkerne er i høj kvalitet og til rimelige priser der spænder fra 199 kr. – 999 kr. Alle smykker er fra forskellige designere i Brasilien, hvilket vil sige, at det ikke er smykker du finder på ethvert gadehjørne, de er alle unikke på hver deres måde og pryder enhver kvinde med øje for god stil.

I Lumiah’s kollektion findes der også øreringe og halskæder der er fremstillet af naturlig gummi, produceret af Amazon skovens gummitappere gennem en ny miljø- og helbredsvenlig metode. Nysgerrig? Læs mere her.

Imens du ser på Lumiah’s smykke kollektion kan du nyde en ægte kop brasiliansk kaffe, spise en ostebolle og bare nyde den hyggelige atmosfære der er på Ipanema. Dit Frederiksberg var på besøg og vi må tilstå: Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Café Ipanema. Hvem ved – måske til en aften med levende Bossa Nova musik og en enkelt caipirinha.

Se billederne her.

Café Ipanema  ligger på Vodroffsvej 24 – Frederiksberg – for mere information om åbningstider, menu, arrangementer osv: Læs mere her.

Ønsker du at se flere af Lumiah’s smykker – Læs mere her.