På Falkoner allé 46 finder du Rombo der er en meget hyggelig vin og spiritus butik der åbnede 1. september 2017, men rent faktisk startede den for 6 år siden som en internetbutik, hvor der fortrinsvis blev solgt rom og lidt whisky.

Det blev sådan en succes at der idag også findes en fysisk butik. Når man træder ind i butikken får man straks en følelse af at være i et andet univers, der er flasker fra gulv til loft delt op i kategorier så man nemt kan finde frem netop den flaske eller mærke man skal bruge, og der er rigeligt at vælge imellem – imponerende 500 flasker rom og den sidste måned har butikken fået 12  nye varianter af gin – så sortimentet nu er oppe på 60 flasker , og det hjælpsomme personale vejleder hurtigt i hvilken tonic du skal købe til din Gin.

Mange holder af en god cigar, og her er udvalget også stort. Personaletes viden og dedikation til deres produkter, bør give andledning til et besøg – det er ganske enkelt en oplevelse.

Følg med på deres facebook her, så får du alle nyhederne først og kan planlægge alle kommende begivenheder såsom; Eksklusiv romsmagning. Du kan også lige kigge forbi hjemmesiden for yderligere informationer. Vi må dog advare; Fristelserne er MANGE.

Dit Frederiksberg var forbi på besøg. Tag lige et kig indenfor her.