Sikke et inspirerende besøg Dit Frederiksberg havde i Per Aagaard Blomster, den fine blomsterbutik rummer meget mere end hvad øjet i første omgang ser.

Når man træder en af døren, møder vi en imødekommenhed og hjertevarme Per, der med stor lyst til at fortælle om et spændende liv med mange oplevelser, kan se dette afspejler sig i butikkens unika brugskunst, chokolade, vin, potter og alle mulige andre spændende ting. Butikken er smagfuldt indrettet og man kan sagtens fornemme, at her er en herre der brænder for sit fag. Det er hans kunst.

Per fortæller, at han bare var 16 år da han købte sit første stykke jord, hvilket hans far kautionerde for. Derefter gik det slag i slag – han kom i lære i  Berring blomster og blev senere headhuntet af Tage Frandsen. Køb og salg af jord gik forrygende, og i 1976 , som 21 årig kunne Per slå dørene op for Aagaard Blomster der i alle årene har haft adresse på Falkoner Allé 42. Sikke en fortælling.

Udover arbejdet i butikken så har Per også diverse spændende opgaver i Frederiksberg kirke og i Sct. Marcus kirken derudover binder han mange buketter og har et kølerum nede i kælderen til alle de afskårende blomster. Der er endvidere også kontakt med Sorø Klosterkirke til særlige arrangementer. Ja, der mangler ikke spændende opgaver i forretningen.

Per fortæller afslutningsvis; “Jeg synes det er sjovt at gå på arbejde, jeg er vild med kundekontakten og elsker de morgener hvor jeg skal på grøntorvet, også selv om det er kl. 04.30 i alt slags vejr. Det er skønt at hente friske blomster til butikken.”

Påsken er lige om hjørnet, så butikken er oplagt til at finde påskebuketten eller den særlige værtindegave. Det er jo ikke at kimse af, at du får en udsøgt service, et smil med glimt i øjet og så samtidig får en masse inspiration til dit hjem, hus og have.

Du kan bestille via Interflora eller kigge forbi i dag og se herlighederne for dig selv. Du bliver helt sikkert fristet.

Aagaard Blomster, Falkoner Allé 42. Telefonisk bestilling på telefon: 35 35 33 17.