127 ungdomsboliger står snart klar til indflytning i Danmarks højeste beboelsesejendom Domus Vista. 100 er allerede udlejet flere måneder inden byggeriets afslutning.

Med sine 30 etager og 102 meter er Domus Vista Danmarks højeste beboelsesejendom og Skandinaviens næsthøjeste. Højhuset ligger ved Roskildevej på Frederiksberg i København og huser blandt andet bibliotek, dagligvarebutikker, læger, café og 470 lejligheder. Bygningens 1. sal har dog længe stået tom, men det er snart slut.

TL BYG er netop nu ved at lægge sidste hånd på renoveringen af 127 ungdomsboliger, hvoraf 123 er 1-værelses lejligheder, og de sidste 4 bliver 2-værelses lejligheder til unge med specielle behov. TK Development er udviklerne bag det omfattende projekt, mens TL BYG er entreprenør.

Foto: TL BYG

Stor efterspørgsel.
Byggeriet er en del af en omfattende ændring af lokalplanen for Nordens Plads på Frederiksberg, der skal bidrage til mere liv og udvikling i området samt forsøge at løse udfordringen med manglende studieboliger i kommunen. Og interessen for at flytte ind i de nyrenoverede ungdomsboliger er stor allerede flere måneder inden, at de står klar: – Interessen for boligerne har siden begyndelsen af byggeriet været stor, og de første 100 lejligheder er allerede udlejet, inden de overhovedet er færdige. Manglen på ungdomsboliger i Københavnsområdet er jo kæmpestor, så jeg er overbevist om, at de sidste lejligheder også når at blive afsat inden byggeriets afslutning, lyder det fra Jens Nielsen, direktør fra TL BYG. – Vi er stolte af at kunne bidrage til den rivende udvikling, som hele området omkring Nordens Plads og Domus Vista gennemgår i disse år. Det er et særdeles spændende projekt, slutter han.

De 127 nye og moderne ungdomsboliger forventes at stå færdige inden udgangen af første kvartal.

Om TL BYG: TL BYG A/S er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder med specialer inden for bæredygtigt byggeri, akustik og kulturarv. Virksomheden blev grundlagt i Aalborg i 1974 og har udviklet sig fra at være en mindre familiedrevet byggevirksomhed til i dag at være en moderne entreprenørvirksomhed med over 200 medarbejdere.