For tredje år i træk inviterer Frederiksberg Kommune til Erhvervstræf. Her kan byens virksomheder i flotte rammer i Rådhusets festsal møde kommunens mange afdelinger og få svar på spørgsmål om alt fra, hvordan man bliver leverandør til Frederiksberg Kommune over byggetilladelser til parkeringsforhold.

Erhvervstræffet løber af stablen torsdag den 1. marts kl. 17-19 på Frederiksberg Rådhus. Alle byens virksomheder er inviteret.

”Vi har gennem de sidste år arbejdet målrettet med at styrke dialogen med byens virksomheder. Og det årlige erhvervstræf har allerede vist sig at være en succes, hvor vi under hyggelige rammer både har plads til dialog og til at få ordnet konkrete sager for byens virksomheder”, fortæller borgmester Jørgen Glenthøj (C).

Som noget nyt byder årets erhvervstræf på en åben finale i Frederiksberg Iværksætterpris 2018. Tre udvalgte finalister dyster i en såkaldt case competition, hvorefter årets iværksætter kåres som afslutning på erhvervstræffet. Iværksætterprisen uddeles af TimeGruppen og Frederiksberg Science City, som også udgør dommerkomiteen.

Læs mere her og se programmet for dagen.