Hvordan ser essensen af Frederiksberg ud? Det giver sølvsmed Michael Weihe nu sit bud på med en ny smuk Frederiksbergbroche, der tjener som udsmykning, men i sig selv også udgør et lille kunstværk.

Michael Weihe har det sidste stykke tid arbejdet med at indfange essensen af Frederiksberg i en helt særlig Frederiksbergbroche, som du nu kan købe i hans værkstedsbutik på Gammel Kongevej. Brochen er en hyldest til Frederiksberg – med alle de fortræffeligheder som byen rummer.

“Jeg har indfanget essensen af Frederiksberg – den historiske falk, ZOOs Tårn, musik-, teater- & nattelivet, repræsenteret ved noderne, teatermaskerne og Café Intimes lysskilt, er inkorporeret blandt bladene, der omkranser brochen og viser det grønne element, som dominerer Frederiksberg,” uddyber han om brochen.

Et af delelementerne i brochen er Teatermasken, som Michael Weihe har valgt også at lave som ørestikker. Maskerne refererer til Frederikbergs stolte tradition for forlystelse- og teaterliv.

  

Michael Weihe åbnede sin værkstedsbutik på Gammel Kongevej 179 i marts i år efter at have haft en lignende butik i 15 år i Haderslev.

Her udfærdigede han fx i forbindelse med et kongeligt besøg i Haderslev en vinbakke til Dronningen og Prinsegemalen, der indeholdt en frise af sølv med forskellige motiver fra Haderslev. Han har desuden tidligere lavet P2 Prisen for DR, Team Danmarks Talentpris og unikasmykker til Kronprinsesse Mary.

Frederiksbergbrochen er udført i oxideret sterling sølv og koster 3.000 kr. Teatermaske-ørestikkerne er ligeledes udført i oxideret sterling sølv og koster 1.050 kr. Find dem også på Michaelweihe.com.