Kom med til en festlig åbning og oplev den flotte bygning indefra torsdag den 22. juni kl. 13-16. Svømmehallen åbner for badegæster fredag den 23. juni.

Torsdag den 22. juni slår Flintholm Svømmehal dørene op og inviterer alle interesserede indenfor til indvielse af den spritnye svømme- og gymnastikhal på Bernhard Bangs Allé. Kom med til en festlig eftermiddag med taler, musik og underholdning.

Sig hej til bademaskotten Luffe, få en ballon og en softice eller gå med på rundvisning og få det første glimt af svømmehallens 25 meter svømmebassin, legebassiner og rutsjebaner, café og den store gymnastikhal på toppen.

Badetøjet må dog blive hjemme i første omgang, da bassinerne først åbner for badegæster den følgende dag, fredag den 23. juni.

Borgmester Jørgen Glenthøj ser frem til at klippe snoren og opleve den færdige hal:

”Svømmehallen er den sidste store brik i den udvikling, som Flintholmområdet har gennemgået de seneste år. Hallen giver mulighed for et væld af aktiviteter både for seriøse idrætsudøvere og dem, der hellere vil lege eller slappe af. Den bliver helt sikkert et tilløbsstykke, og jeg er meget spændt på at se den færdig”, siger han.

Arrangementet finder sted torsdag den 22. juni 2017 kl. 13-16 i foyeren i Flintholm Svømmehal, Bernhard Bangs Allé 41.

Foto: Water & Wellness Flintholms facebookside.

Fakta:
Den 6.400 m2 store bygning huser en svømmehal med 25 meter bassin, rutsjebaner, et badeområde med 3 bassiner, en wellness-afdeling, café og idrætsgymnastikhal oven på svømmehallen.

Det nye byggeri vil også indeholde klub- og administrationslokaler til to af kommunens største idrætsforeninger, Hovedstadens Svømmeklub og Hermes Gymnastikforening.

Bygningen bliver på i alt 6 etager, hvoraf de 2 etager ligger under jorden. I svømmehallens caféområde vil der være udsigt over Grøndalen.

Læs mere om Flintholm Svømmehal her.

/Pressemeddelelse – Frederiksberg Kommune