Vibeke Windeløv har besluttet at stoppe som direktør på Betty Nansen Teatret fra næste sommer – et år før tid. Teatrets bestyrelse går derfor nu i gang med at finde en ny teaterchef, som skal tiltræde sommeren 2018.

I en pressemeddelelse fra Betty Nansen Teatret siger Vibeke Windeløv om sin beslutning:

“At få lov til at tilbringe mine sidste fuldtidsarbejdsår som teaterdirektør har været en fantastisk gave og en stor oplevelse.

At gå fra det store internationale filmmiljø til det langt mere intime og personlige teater er et af de bedste valg, jeg har taget i mit liv.

Det har været givende og udfordrende, og jeg må takke hele teatermiljøet for, at de tog så godt i mod mig og ikke mindst Betty Nansen Teatrets hårdtarbejdende og inspirerende medarbejdere.

Men teaterarbejde fylder, det er fra tidlig morgen til sen aften, og jeg bliver nu 67 år og vil gerne have et liv, som ikke kun er et arbejdsliv.

Vi er lige gået ud af en sæson, hvor vi har fået ros af anmelderne såvel som publikum, og jeg synes derfor godt, at jeg kan tillade mig at trække mig tilbage i slutningen af næste sæson.”

Er du den nye teaterdirektør Betty Nansen søger? Se Betty Nansens jobopslag.