Hvis du ikke allerede har været forbi Karin Olesens galleri på Gammel Kongevej, så und dig selv et besøg. Når du træder ind af døren, møder du ikke bare et smukt, historisk lokale med ejerens inspirerende kunstneriske produktioner – du møder også en galleriejer, der sprudler af energi, varme og gode historier. 

Efter 25 år i Viborg valgte Karin Olesen for to år siden at flytte til Frederiksberg. Her åbnede hun i april i år for første gang et galleri, der hovedsageligt præsenterer hendes egne værker.

Og det har været en stor succes – de to første uger efter galleriet åbnede solgte hun således lige så mange malerier, som hun havde gjort de sidste to år.

 

  

 

Karins spændende værker er alsidige og sprudler, ligesom kunstneren selv, af en ukuelig energi –  og så vidner de om et sind, der hele tiden går på opdagelse, der ivrigt observerer og som sammensætter brudstykker af liv og materialer til nye smukke heler.

Undersøg fx detaljerigdommen i Karin Olesens collager, der med nøje udvalgte brudstykker blandet andet udforsker og illustrerer parforholdets dualitet, gerne i form af to særegne figurer, der på forskellig vis forsøger at kommunikere med hinanden.

 

  

 

Se også de smukke lyddæmpningscirkler, der udover at have et helt praktisk formål (at dæmpe lyden i rummet) og et elegant kunstnerisk udtryk, også eksemplificerer Karins store passion for genbrug, økologi og bæredygtighed.

Eller alle de mange andre værker, der pryder galleriets vægge og reoler. Kig forbi og gå på opdagelse i Karin Olesen Galleri – og få selv historierne om de fine værker og installationer.

Du finder Karin Olesen Galleri på Gammel Kongevej 179.

/Pia Dalsgaard

GemGem