Hos Yogaliving.dk kan du få gratis adgang til videoen Balanceøvelser – Aktiv meditation. Videoen giver dig øvelser, der træner din balance og dine fødder og alle de stabiliserende muskler i dine fødder, omkring ankler og knæ.

Videoen er lavet af Louise Fjendbo, yogalærer og ejer af Yogaliving, og formålet er at gøre dine fødder i stand til at lave mere varierede styrke- og balanceøvelser. Herved styrker du koordineringsevnen og styrken op igennem hele kroppen.

Balanceøvelser er desuden en effektiv form for meditation, fordi du hele tiden bliver tvunget til at være til stede i kroppen. Når du er til stede i kroppen, er det svært at tænke tanker.

Du kan få adgang til videoen ved at følge dette link – og bruge kodeordet “hvordan” ved videoen Balanceøvelser – Aktiv meditation.

Foto: Yogaliving

Yogaliving er et smukt og fredfyldt studie, som du finder på Thorvaldsensvej 3. Her kan du dyrke flere forskellige former for yoga, samt få flere forskellige behandlinger som fx Body-SDS, Healingsmassage og Kosmetisk akupunktur.

Alle er velkomne uanset alder, køn og fysisk formåen.