Fire store danske navne tilføjes det i forvejen stærke musikalske hold bag musicalen Efter Brylluppet. Det er Anne Linnet, Peter A.G., Peter Sommer og Sys Bjerre, der sammen med Tim Christensen og Mads Langer skal komponere sange til hver karakter og dermed give dem sin helt egen og tydelige personlighed, når forestillingen har premiere i efteråret 2017.

Det skriver Betty Nansen Teatret på deres hjemmeside.

Instruktøren Peter Langdal står for kunstnerisk gentænkning af Susanne Biers moderne filmklassiker Efter Brylluppet, og nu føjes endnu fire af de største danske musikere til rækken, der skal være med til at fortolke familiedramaet om blodets bånd og store hemmeligheder.

FOTO: NATASCHA THIARA RYDVALD

Som et særligt greb skaber komponisterne musikken til hver sin karakterer på scenen. Det giver komponisterne mulighed for at dykke helt ned i rollerne og fortolke følelserne, motiverne og handlingerne for den enkelte figur.

Og det er store kendte navne, der fuldfører det greb.

Tim Christensen skriver musikken til karakteren Jacob i samarbejde med Peter Sommer. Peter A.G. skriver Jørgens sange, mens Mads Langer bliver komponist til svigersønnen Christian. På den kvindelige side vil Anne Linnet levere musikken til rollen Helene, og Sys Bjerre skriver Annas sange.

Musicalen har urpremiere på Musikhuset Aarhus 23. september og premiere i København på Betty Nansen Teatret 21. oktober.

/Betty Nansen Teatret