Edison Scenen slår i denne uge dørene op for hybridforestillingen “Jeg misforstår gerne det hele” – en forestilling, der iscenesætter sangerinden Marie Keys populære sange og tekster. 

Forestillingen bliver en blanding af dans, musik og skuespil, hvor Marie Keys ørehængende tekster og musik bliver omsat til scenekunst anno 2017.

“Det er lidt af en ære at få lov til at iscenesætte Marie Keys musik, og jeg glæder mig afsindigt til at sætte krop på hendes musik og tekster. Det er let at identificere sig med hendes univers, der kredser om kærlighed, tvivl og lykke, og hun formår at ramme plet, så man let kan genkende sig selv.

Holdet på scenen har tilsammen en forrygende kompetenceliste indenfor dans, musik og skuespil, så der er rig mulighed for at skabe en dynamisk, underholdende og visuel oplevelse i teatret”, siger instruktør og koreograf Jacob Stage i en pressemeddelelse.

Foto: Jakob Stage

Denne gang har The Peoples Entertainment Group, som den succesfulde instruktør er tovholder på, slået sig sammen med skuespillerne Thomas Bang, Mia Lerdam, Christoffer Sonnich Møller og Anete Lotus Jensen for at skabe en forestilling, der kan give publikum smil og en grundlæggende “feel good” følelse.

Scenograf Rikke Juellund, som skabte rammerne til sidste års Reumertvinder “Lige Om Lidt Bliver Alting Meget Sjovere”, står igen for en insisterende og farverig ramme, som uden tvivl vil skille sig ud i denne sæson.

“For mig er det vigtigt, at forestillingen skaber nysgerrighed og poesi hos publikum. Nogen må insistere på skønheden her i verden og jage mørket væk. Det er vigtigt, især i en tid som denne. Forestillingen sigter på at være både sjov og underholdende, og samtidig vil der være tidspunkter, hvor vi håber, at de nye arrangementer af den kendte musik kan give gåsehud og tilføre et nyt lag til oplevelsen af, hvad Marie Keys musik og tekster rummer”, siger Jacob Stage.

Marie Key kommer ikke til at få indflydelse på forestillingen; hun har lagt opgaven 100 procent i hænderne på The Peoples Entertainment Group og Jacob Stage, hvilket instruktøren anser som en kæmpe tillidserklæring.

Læs mere om de praktiske detaljer her: 

Teater: Jeg misforstår gerne det hele