Frederiksberg Stadsarkiv er en del af erindringsprojektet Giv det videre, hvor de danske arkiver er gået sammen i bestræbelserne på at indsamle almindelige danskeres historier. Stadsarkivet håber på, at du vil være med til at dele og bevare din historie om Frederiksberg.  

Onsdag den 1. marts åbnede projektet Giv det videre – et nationalt erindringsindsamlingsprojekt, der fortsætter gennem hele 2017. Det handler om danskernes egen Danmarkshistorie skrevet af danskerne selv.

Det er den store metafortælling, men i al væsentlighed handler projektet om at indhente erindringer til de lokale arkivers samlinger, som en del af arkivernes kontinuerlige indsats for at indsamle, bevare og formidle erindringer.

Foto: Frederiksberg Stadsarkiv

Giv det videre’s hjemmeside har du mulighed for at dele din egen livshistorie. Her vil den være tilgængelig for andre brugere af hjemmesiden. Derudover vil erindringen også blive gemt for eftertiden på det lokale arkiv, som din erindring geografisk knytter sig til.

Du er også velkommen til at indsende din erindring, selvom du ikke ønsker den offentliggjort. Som udgangspunkt vil alle erindringer dog blive gjort tilgængelige på Giv det videre’s hjemmeside.

Giv det videre er et supplement til Danmarks Radios forestående TV-satsning på Historien om Danmark.

Vil du være med? Find ud af, hvordan du deler din erindring.