CPH:DOX – en af de største dokumentarfestivaler i verden – rammer i disse dage København. Festivalen fylder frem til den 26. marts Københavns og omegns biografer med et udvalg på over 200 film fra hele verden. 

Også på Frederiksberg er det muligt at deltage i flere forskellige arrangementer under festivalen.

Falkoner Bio viser hver dag kl. 21.45 en ny dokumentarfilm. Følg fx tøjdesigneren Dries van Notes i et år, tag med de britiske indie-darlings Mumford & Sons på en musikalsk rejse gennem Sydafrika eller få et indblik i Færøernes fiskerikultur i skyggen af havenes forurening og en usikker fremtid.

I Betty Nansen Teatret er det lørdag muligt at komme til europapremiere på den voldsomt underholdende meta-hybridfilm ’DRIB’. Premieren fejres efterfølgende med et boblende sodavandsdisco med Girls Night Out.

I KU.BE kan børnene på søndag komme til filmfremvisning og efterfølgende workshop. Fx vises de to kortfilm “The Sweet Lemon Ballad” og “Tip Top” , der leger med animation og stop-motion – og bagefter kan børnene selv få lov til at eksperimentere med at lave stop-motion-film til en workshop.

Se her en oversigt over alle arrangementerne på Frederiksberg under CPH:DOX. 

CPH:DOX: Contemporary Color

CPH:DOX: AUDIO:VISUALS

CPH:DOX: All This Panic

CPH:Dox: The Sweet Lemon Ballad og Tip Top

CPH:DOX: Che

CHP:DOX: Shot! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock

CPH:DOX: Waiting for Giraffes

CPH:DOX: Mumford & Sons: We Wrote This Yesterday

CPH:DOX: The Quantum Revolution

CPH:DOX: The Islands and the Whales

CPH:DOX: Dries

CPH:DOX: Sour Grapes

CPH:DOX: Swagger