Har du lagt mærke til de nye, smukke illustrationer i MiniBots vindue? De er udfærdiget af den talentfulde kunster, Sarah Hvass, der med sin helt enkle og samtidig meget karakteristiske streg udsmykkede børnetøjsbutikkens udstillingsvindue i lørdags.

Lørdagens handlende på Gammel Kongevej kunne følge Sarah Hvass’ kunstneriske process helt tæt i MiniBots vindue. Og præge den.

En lille pige med prinsessekrone stoppede fx op for at se Sarah dekorere vinduet, fortæller butikkens ejer Marianna Wassberg. Sarah, der lige havde tegnet en sød lille humlebi, pegede på den, så pigen og hendes familie kunne følge med. Og så tegnede hun en lille prinsessekrone på humlebien.

Det resulterede i en pavestolt lille prinsesse.

Marianna er da også mere end tilfreds med det færdige resultat: “Man kan ikke blive andet end virkelig glad, når man ser på Sarahs illustrationer. Jeg storsmiler, når jeg kigger på dem. Og det er også den reaktion, jeg kan se, folk får, når de går forbi  – unge som gamle.”

 

I MiniBot kan du købe et udvalg af Sarah Hvass’ sort/hvide illustrationer. De varme og ofte ret humoristiske illustrationer tager deres udgangspunkt i et genkendeligt, moderne familieliv – og egner sig lige godt til børn som til voksne.

Du finder MiniBot på Gammel Kongevej 92.