Nu er det ved at være tid til at afsløre, hvem der bliver Årets Frederiksberg Kunstner og Frederiksberg Talent. Afsløringen finder sted den 13. december kl. 13 i KU.BE – og du kan stadig nå at få en billet! 

Prisen for Årets Frederiksberg Kunstner har været uddelt siden 1981 og uddeles på baggrund af indstillinger fra Frederiksberg borgere, mens prisen for Årets Frederiksberg Talent har været uddelt siden 1996 og uddeles på baggrund af indstillinger fra borgere, højere læreranstalter og uddannelsesinstutioner.

Udover over den fine ære får prismodtagerne også 10.000 kr.

I år er det første gang, at de to modtageres identitet bliver holdt hemmelig indtil selve afsløringen.

”Denne hæder til to store kulturpersonligheder er en fast tradition på Frederiksberg, og den er med til at understrege, hvor mange dygtige kunstnere og talenter vores by huser. Når vi vælger at støtte også på denne måde, er det for at synliggøre Frederiksberg som den sprudlende kulturby, den er – og slet og ret hylde alle de mange dygtige mennesker, der bor i vores by,” siger borgmester Jørgen Glenthøj om uddelingen.

Prisoverrækkelsen finder sted tirsdag den 13. december klokken 13 til 14.30 i Performancesalen i KU.BE, Dirch Passers Alle 4 på Frederiksberg.

Her kan du tilmelde dig. Der er et begrænset antal pladser.

frb-have-eftermiddag