I december måned vil Frederiksberg Bibliotek byde på masser af julehygge for store og små. Det hele starter den 1. december. Men allerede nu kan I tage på biblioteket og finde jeres yndlingsjulebøger. Julebøgerne er nemlig stillet frem på hylderne. 

img_0124

Højtlæsning og guirlande-workshop (16.30-18.00)
Den 1. december byder Børnebiblioteket i Hovedbiblioteket på højtlæsning på Lyttetrappen – her vil første afsnit af Frederiks Jul blive læst højt. Efter oplæsningen er der guirlande-workshop, hvor I kan klippe bogstaver ud af gamle bøger og sætte dem sammen til guirlander, så de danner nye ord.

Frikadelle-bibliotek (17.00-18.00)
Den 1. december er der også Frikadelle-bibliotek på Hovedbiblioteket. Det hele starter med en familievenlig buffet og slutter med en festlig og julet koncert med bandet Svøbsk. Det koster 50 kr. at deltage.

Frederiks Julehule (fra 5 år)
Hele december er det desuden muligt at tage plads i Børnebibliotekets lille grønne lyttehule og høre dagens afsnit af Frederiks Jul. Der bliver frigivet et nyt afsnit hver dag kl. 16, men man kan bruge hulen hele dagen.

Juleklip for de mindste 
Tirsdag den 6. december (15.00-17.00) og lørdag den 10. december (10.30-13.00) er der juleklipperier for de mindste i Biblioteket på Godthåbsvej. Det er bibliotekar Bente Hansen, der traditionen tro byder på hygge og juleklipperier, hvor selv de mindste kan være med.

Oplæsning af julehistorier (9.30-10.30)
Tirsdag den 13. december kan de 3-6 årige komme til julehygge hos nissepigen Majken, som læser søde, sjove og skøre historier, der er lige til at komme i julestemning af. Det hele bliver krydret med en lille overraskelse. Arrangementet er også på Biblioteket på Godthåbsvej.

Billetter
Man skal have billetter for at deltage i Frikadelle-bibliotek den 1. december og juleoplæsning på Biblioteket på Godthåbsvej den 13. december. Billetter kan fås på Frederiksberg Bibliotek.