Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kamma Rahbeks Romantiske Have

30. april 2017 - 22. oktober 2017

Udstillingen fokuserer på romantikkens natursyn og på Kamma Rahbeks romantiske have. Hvordan så haven oprindeligt ud, og hvilke planter og grøntsager dyrkede Kamma Rahbek i den syv tønder land store have? Hvordan er den nyetablerede have kommet til at se ud, og hvad er tankerne bag havens syv zoner med hvert sit kendetegn og bag det ny opførte orangeri?

Fra orangeriet vil der være servering af mad med inspiration fra 1800-tallets køkken.

Udstillingen vil også omhandle Kamma Rahbeks botaniske venner bestående af gartneren F.L. Holbøll fra Botanisk Have i København og gartner Peter Petersen fra Frederiksberg Have. Romantikkens brug af blomstersymbolik vil også blive berørt.

På udstillingen vil man kunne se eksempler på brugen af blomster i æsker, broderier, stambøger og malerier. Værkerne på udstillingen er malerier, værker på papir, æsker, plantegninger m.m.

Værker til udstillingen er udlånt fra Rosenborg Slot, Københavns Museum og private udlånere. I forbindelse med udstillingen udgives et katalog med tekster af landskabsarkitekt Charlotte Skibsted og museumsinspektør Gertrud With.

Detaljer

Start:
30. april 2017
Slut:
22. oktober 2017

Sted

Bakkehuset
Rahbeks Allé 23
Frederiksberg, 1801 Danmark
+ Google Map
Telefon:
33 31 43 62
Hjemmeside:
http://www.bakkehusmuseet.dk