Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fermenteringslandkøkken – Basis

juni 21 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 17. May 2017 at 5:00pm

One event on 31. May 2017 at 5:00pm

One event on 7. June 2017 at 5:00pm

One event on 21. June 2017 at 5:00pm

KIMCHI, KRAUT, KVASS OG KOMBUCHA

Det er nu over et år siden vi udgav Fermenteringsbogen, og siden da er interessen for fermenteringens univers kun steget. Vores bog Fermentering 2,0 er på trapperne og derfor åbner vi i 2017 endnu engang dørene op og afholder fermenteringslandkøkken på vores gårde.

Vi dykker ned i fermenteringens historie og hvad fermentering kan. Der vil være et oplæg på en times tid, hvor vi kommer rundt i alle hjørnerne af fermentering. Vi taler om kimchi, kraut, kvass og kombucha.

I løbet af aftenen vil vores værter også demonstrere de grundlæggende discipliner indenfor fermentering. I får smagt på håndværket, får udleveret opskrifter og vejledning, så I selv kan fortsætte projektet derhjemme. Der vil hele aftenen være rig mulighed for at få fingrene i kålen og massere egen kraut eller kimchi.

Vi serverer et dejligt måltid mad – selvfølgelig med fermenterede indslag – tilberedt af vores kokke i den smukke Fasangård i midten af Frederiksberg Have.

Pris: 270 kr. Køb billetter her.

Detaljer

Dato:
juni 21
Tidspunkt:
17:00

Sted

Fasangården
Søndre Fasanvej 73
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map