Beni Ouarain
v/ Christina B. Bennetzen
Tlf/sms: 26 20 21 90
Mail: kontakt@beniouarain.dk

Beni Ouarain på Facebook
Beni Ouarain på Instagram

Autentiske berbertæpper – til de bedste priser
Mangler din stue lidt hygge og glamour, kan et lækkert tæppe gøre underværker. Berbertæpper fra Marokko kombinerer behagelig blødhed med et luksuriøst udtryk, der løfter indretningen i stuerne eller soveværelset. Tæpperne kan også tages med ud på græsplænen til en hyggelig picnic.

Den danske importør af de autentiske tæpper hedder Beni Ouarain – opkaldt efter den stamme af berbere, som har udviklet tæpperne. Carsten K. Spiegelhauer og Christina B. Bennetzen blev tiltrukket af det solide marokkanske håndværk og indgik en aftale med et kooperativ i Atlasbjergene, som køber de håndknyttede tæpper af kvinder fra de omkringliggende landsbyer. Her har man det koldeste klima på det afrikanske kontinent, og nomaderne bruger derfor de tykke uldtæpper til at isolere deres telte.

Varme og bløde som silke
Fra Ourika-dalen lander tæpperne i Beni Ouarains showrooms i Frederikssund og Valby. Har du ikke mulighed for at tage turen dertil, er du velkommen til at træffe en aftale med firmaet, som kan præsentere et udvalg af tæpperne hos dig.

Se udvalget af “Beni’er” på www.beniouarain.dk og find det tæppe der passer perfekt til dig. De fremstilles af fåreuld i fineste silkebløde kvalitet, og som i Marokko kan tæpperne i vinterkolde Danmark bruges som liggeunderlag, men også på klassisk vestlig vis under spisebordet eller sofabordet. Tæpperne bruges i mange forskellige rum og kombinationer, og du kan finde inspiration og indretningstips på firmaets hjemmeside, Facebook– og Instagramprofil.

Unikke udtryk
Beni Ouarain tæpperne fås typisk i farverne creme, sort eller brun. Mønstrene stammer tilbage fra nogle af de første kunst- og skrive-former. Streger, trekanter og diamanter er gengangere, men altid i forskellige kombinationer, således at det enkelte tæppe er unikt.

Mange kendte europæiske kunstnere, designere og arkitekter har hentet inspiration fra tæpperne, ikke mindst Henri Matisse, der omtalte de orientalske tæpper som “The huge whites”.

Kontakt Beni Ouarain og book tid til en fremvisning.