Den 23. april inviterer Plejehjemmet Lotte i samarbejde med fællesskabsportalen Boblberg.dk borgere i Frederiksberg til fællesspisning med deres beboere for at bekæmpe ensomhed.

Ensomhed er et vigtigt emne, da mere end 210.000 danskere ofte føler sig ensomme. I den forbindelse er Folkebevægelsen mod Ensomhed gået sammen med over 70 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder med en vision om at halvere antallet af ensomme inden udgangen af 2020. I den forbindelse afholdes Danmark Spiser Sammen i uge 17 for tredje år i træk, hvor man landet over kan finde lokale arrangementer, hvor man kan mødes med andre over et dejligt måltid mad. Måltider og fællesspisning er med til at skabe nye fællesskaber, og ofte bringer det mennesker sammen, som normalt ikke ville mødes.

Boblberg bekæmper ensomheden ved at skabe fællesskaber.
Boblberg.dk er en fællesskabsportal, som også er kendt for bringe mennesker sammen og bekæmpe ensomheden i Danmark. Portalen har over 55.000 medlemmer, der støtter op om fællesskabet ved at finde andre med samme interesser. Derfor er det også Boblberg, der står i spidsen for at arrangere fællesspisning, godt selskab og fællessang på Plejehjemmet Lotte i forbindelse med Danmark Spiser Sammen. Her vil der være rig mulighed for at møde nye mennesker og være sammen med andre om gode oplevelser.

Hvad er bedre at mødes om end god mad?
Borgere fra Frederiksberg er derfor inviteret til gratis fællesspisning på Plejehjemmet Lotte den 23. april 2018 fra 17.00-20.00. Plejehjemmet ligger på Borgmester Fischers Vej 2A og tilmelding til arrangementet sker lige her inden d. 16 april.