Er du på udkig efter et helt særligt og farverigt ‘look’ med rå, fede farver og kant, så går du ikke forgæves, når du kigger ind i forretningen, Crazy Company!

Dit Frederiksbergs redaktør og fotograf kiggede forbi i lørdags, og det kriblede i pengepungen for at gå amok. Tøjbutikkens koncept er at have de specielle ting, som man ikke finder på hvert et gadehjørne. Man kan kun konstatere at udvalget er meget bredt, og der er noget til enhver smag. Der er bl.a. mærker fra 4funkyflavours, Dazzle me, Fly London, Zilch og mange flere.

Udover de mange fede sager er stemningen skøn og man bliver taget imod med åbne arme og en helt fantastisk service, smil og god vejledning, uanset om det drejer som kjoler, nederdele, bluser, sko, hatte, smykker – ja, vi kan blive ved.

Se billederne fra besøget her, imens Dit Frederiksberg opfordrer jer til at følge med på Crazy Company’s facebookside her eller besøg butikken på Falkoner Alle 16. Kan du ikke vente med at købe dit nye outfit, så hop direkte videre til hjemmesiden, hvor du kan se meget mere i online butikken.