Hos Helsam på Gl. Kongevej kan du få det 100 pct. naturlige kosmetikmærke Lavera – et mærke for dig, der går lige så meget op i et smukt og velplejet udseende som i økologi, miljø og dyrevelfærd. Lavera er uden kunstige tilsætningsstoffer og tvivlsom kemi – og mere end halvdelen af produkterne er oven i købet Vegan-certificerede.

Foto: Lavera/Helsam.

Det skriver Helsam i en pressemeddelelse.

Lavera naturkosmetik og velgørende hud- og kropsplejeprodukter er siden 1987 blevet udviklet og fremstillet med respekt for naturen og miljøet.

Produkterne indeholder kun plantebaserede ingredienser og er uden syntetiske tilsætningsstoffer, kunstig kemi og konserveringsmidler.

Ingredienserne er 100 pct. naturlige og udviklet til sart og sensitiv hud, ligesom ingen af produkterne eller ingredienserne er testet på dyr.

Skønhed kommer indefra – og kan fremhæves helt naturligt. Således er langt størstedelen af ingredienserne fra økologiske jordbrug. Og er man veganer, kan man desuden glæde sig over, at seks ud af ti Lavera makeup-produkter er Vegan-certificeret.

Lavera makeup-serien omfatter over hundrede produkter – fra foundation og rouge til læbestifter og mascara – og forhandles hos Helsam på Gl. Kongevej 113. Vejl. udsalgspriser ligger fra 40 kr. til 109 kr.