Popcorn og sodavand hører sig til i biografen, og selvom der ikke i første omgang er actionbrag eller romantiske komedier på programmet, så er det traktementet, når Frederiksbergs helt nye filmgavl åbnes med et festligt arrangement torsdag den 9. februar kl. 16 på Falkoner Plads.

Det skriver Frederiksberg Kommune i en pressemeddelese.

Foran Hovedbibliotekets facade ud mod Falkoner Plads er der opsat en kraftig projektor, som kan projicere levende billeder op på bibliotekets facade.

Fra 9. februar vil forbipasserende hver dag efter mørkets frembrud opleve en blanding af historiske billeder fra Frederiksberg Stadsarkiv, appetitvækkere om aktuelle udstillinger på Frederiksbergmuseerne og information om andre kulturelle tilbud på Frederiksberg på gavlen.

”Filmgavlen har en fantastisk beliggenhed i hjertet af Frederiksberg, hvor rigtig mange mennesker passerer forbi hver dag. Derfor kan vi nu nå meget bredere ud med fortællingen om alt det spændende, der foregår på Frederiksberg.

Og så bliver det virkelig flot med billederne på gavlen, når man går forbi i tusmørket. Jeg håber, at mange vil komme til åbningen og give filmgavlen en god start,” mener borgmester Jørgen Glenthøj.

Det er meningen, at filmgavlen skal være et udstillingsvindue for de forskellige videns- og kulturinstitutioner på Frederiksberg, samtidig med at den åbner for en masse andre muligheder.  Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Morten Jung forestiller sig for eksempel filmforevisninger i forbindelse med nogle af de store filmfestivaler eller open air film om sommeren.

Filmgavlen åbnes med et festligt arrangement med taler af borgmester Jørgen Glenthøj og Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Morten Jung, torsdag den 9. februar kl. 16 på Falkoner Plads. Alle er velkomne.

 

På vegne af Biblioteket Frederiksberg, vil vi hjertens gerne invitere jer til åbningen af Filmgavlen torsdag den 9. februar kl. 16 foran Hovedbiblioteket. Det kommer muligvis til at være en smule køligt, men der vil være popcorn, og vi garanterer, at det kommer til at se flot ud :)Læs mere om filmgavlen her: https://www.facebook.com/events/1537394749611836/

Opslået af Biblioteket Frederiksberg på 26. januar 2017