Hos place2live har de åbnet op for et nyt koncept – nemlig muligheden for at lave bolig-byt. Lige nu har du mulighed for at bytte dig til en yderst attraktiv andelslejlighed på Frederiksberg. 

Place2live tilbyder denne bolig i Landbohøjskolekvarteret:

Skøn, lys, 4. sals-bolig på en stille gade i Landbohøjskolekvarteret på 116 m2 med 4 (opr. 5) værelser. Boligen har et pænt køkken og rummeligt badeværelse med separat bruseniche. Der et rigtig godt udsyn og eftermiddags- og aftensol i de fleste rum.

Andelsforeningen har i løbet af 90’erne fået nyt tag, faldstammer og vinduer og står ikke overfor nogen større projekter. Man har nedsat et altanudvalg der er ved at undersøge mulighederne for opsætning af altan.

Pris: ca. 900.000 kr. inkl. forbedringer.

Boligafgift: ca. 5.800 kr. + forbrug.

Andelsboligen ligger tæt ved den smukke og hyggelige have ved Landbohøjskolen.

Som bytte for boligen søger ejeren:  

En 3-værelses andelsbolig (lejlighed eller rækkehus) på min. 70 m2. Altan eller terrasse/udgang til have er et must.

Hvis boligen ligger højere end 2./3. sal (afhængig af trappen) skal der være elevator. Helst en klassisk ejendom med stuk, bræddegulve etc.

Der skal være luft eller udsyn om boligen og den skal ikke ligge ud til en trafikeret vej. Gerne beliggenhed på Moltkesvej eller Grundtvigsvej. Boligen må også gerne ligge i starten af Vanløse – ellers kun Frederiksberg.

Boligafgiften må maks. være kr. 6.000 og prisen maks. kr. 1.200.000.

 

Lyder boligen som noget for dig – og har du den bolig der søges –  så kontakt place2live Mads Windahl for en uforpligtende snak på telefon: 28 19 38 90 eller e-mail: mw@place2live.dk.

Du er også velkommen til at kigge ind i butikken på Falkoner Allé 18.