Den 3. december åbner Marie-Louise Joensen og Julie Nielsdotter dørene for deres nye smukke guldsmedebutik på Gl. Kongevej 101. Butikken har taget navn efter adressen og hedder: I0I.

Marie-Louise og Julie har sammen skabt en magisk butik, helt lyserød og med store bladguldsplader, som står helt skarpt til den smukke gade. Disken er lavet i blankt messing og forrest i butikken findes lyserøde velourbetrukkede pudefag.

I butikken vil du kunne finde de to guldsmedes smukke kollektioner og designs. Begge fortsætter med hver deres selvstændige brand, MaryLou Jewellery & JULIE NIELSDOTTER – men altså nu i fælles butik. Med tiden vil de desuden udleje to arbejdsborde i butikkens baglokale til to andre guldsmede.

Marie-Louise og Julie kommer selv til at sidde og arbejde ude i butikken. De ønsker at skabe en afslappet stemning omkring både butik og håndværk. Og at give kunderne mulighed for at se, hvordan deres smykker bliver produceret. Begge laver udover deres kollektioner og designs også smykker på bestilling.

101-guldsmedebutik-paa-gl-kongevejguldsmedebutiki0i-marylou-jewwlery-og-julie-steinsdottor-kopi

Åbningstider:

Tirsdag til fredag: kl. 11-18

Lørdag: kl. 11-15.

 

Den 3. december holder Marie-Louise og Julie åbningsreception. Det kan du læse mere om her.