Om cirka to år bliver det lettere for beboerne på og omkring Langelands Plads at stille bilen – der åbner nemlig et helt nyt parkeringsanlæg med plads til 200 biler. Det fortæller kommunen i en pressemeddelelse.

Frederiksberg Kommune og konsortiet CASA/Apcoa underskrev torsdag en OPS-aftale om udvikling og byggeri af anlægget. OPS står for offentlig privat samarbejde.

”Frederiksberg har brug for p-pladser og har samtidig meget begrænset plads. Derfor er det oplagt at lægge p-pladserne under jorden, og jeg ser frem til dette projekt, som skal gøre hverdagen markant lettere for beboere og gæster. Samtidig er jeg glad for, at vi fører projektet ud i livet som et samarbejde mellem private organisationer og Frederiksberg Kommune – det er et samarbejde, som skal sikre den bedst mulige kvalitet i byggeprojektet og efterfølgende også i driften,” siger borgmester Jørgen Glenthøj (C).

Planlægningsarbejdet går i gang med det samme, og beboerne i og omkring området bliver inddraget i processen i slutningen af året. Selve byggeriet forventes at gå i gang februar 2017.

Beboere vil løbende blive holdt orienteret om arbejdet og de midlertidige gener, som det i periode kan medføre.

frederiksberg-raadhus